santos 133.jpg
 
 
 
DSC06762.jpg
 
 

Jouw event bij santos? 

Heb jij wat te vieren? Organiseer je graag je drink of je feest in een gezellige kroeg? Wil je op je bijeenkomst ook wat hapjes voorzien? Laat het ons weten. Ons team zoek graag samen met jou naar een gepaste formule om jou dag helemaal af te maken. Gebruik onderstaand formulier en laat ons weten wanneer je graag je event bij Santos organiseert, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken hoe we de perfecte organisatie voor je belangrijk moment kunnen plannen. 

jakub-dziubak-312759-unsplash.jpg
 
Logo Santos Events.png
 

Onze concepten

Robust

Met Robust trekt Santos Café duidelijk de kaart van de bear -en leatherscene. Dit weerkerend concept verrast je door zijn openminded instelling. Of het nu de befaamde T-dance is of een van de events op locatie, Robust brengt je een verfrissend concept! 

Santos Apres Ski Achterkantkopie.jpeg

Apres Ski

Elk jaar in februari vieren we bij Santos een rasechte Après-ski party! Geen tijd gehad om de latten aan te binden? No worries wij zorgen er met veel plezier voor dat je een heerelijke après-ski beleeft zonder het risico te lopen je benen te breken (tijdens het skiën). 

Jive Plaza.jpg

Jive plaza

Tijdens de Antwerp Pride zorgt Santos Café ervoor dat het Van Schoonbekeplein verandert in een dansende massa. Dankzij een mix van muziek en optredens, is dit je jaarlijkse afspraak voor de pride. 

Poster End of Summer Santos.jpg

End of Summer

Een zomer, hij vliegt vaak voorbij je het weet. Geen nood, bij Santos Café weten we perfect je zomer in stijl af te sluiten en je helemaal warm te maken voor de herfst. Op het einde van september, verwelkomen je graag op ons End Of Summer Event.